Nový ceník kurzů

S lítostí musíme oznámit, že od 1. října zvyšujeme ceny našich kurzů. Dobrá zpráva ale je, že pro přihlášky přijaté do konce září platí stávající ceny kurzovného. Zvýhodněné kurzovné uplatníme pro všechny srpnové a zářijové přihlášky na kurzy vypsané do konce roku 2023. 

Zveřejněno: 23. srpna 2023 | Rubriky: Články , Novinky ČALS

Nový ceník našich kurzů vstoupí v platnost 1. října 2023. Kurzovné se v souladu s rozhodnutím správní rady zvýší o 20 %; například cena jednodenního kurzu tak bude 1800 Kč. 80hodinový kurz Edukace a trénink poradců bude zájemce stát 14 250 Kč. Jsme rádi, že přes tento krok nabízíme kvalitní kurzy za jedny z nejnižších cen na trhu. 

Kdo se navíc stihne na letošní kurzy přihlásit ještě do konce září 2023 včetně, bude mu účtováno původní kurzovné. Abychom přechod na nový ceník co nejvíce usnadnili, máme do konce roku širokou nabídku kurzů. V kalendáři najdete stálice jako Hodnocení kognitivních funkcí nebo Edukace a trénink poradců, ale i novinky jako Úvod do problematiky demence, navazující kurz Hodnocení kognitivních funkcí II nebo kurz věnovaný behaviorálním a psychickým příznakům demence (BPSD) Změny chování u lidí s demencí.  

Pracovníkům našich kontaktních míst i nadále poskytujeme 10% slevu z běžného kurzovného.