Kurz pro poradce za „starou“ cenu

Chtěli byste se stát lepším poradcem pro lidi s demencí a jejich rodinné příslušníky? Máme pro vás jedinečnou příležitost! Už příští týden spouštíme náš nejobsáhlejší kurz v oblasti odborného sociálního poradenství, který je akreditován ministerstvem práce a sociálních věcí. A co víc, zbyla nám volná místa, takže jej můžeme nabídnout za cenu „na poslední chvíli“!

Zveřejněno: 1. listopadu 2023 | Rubriky: Novinky ČALS, Články

Naším kurzem vám otevíráme dveře do světa sociálního poradenství, které se zaměřuje na klienty se syndromem demence. Kurz je určen sociálním pracovníkům a trvá celkem 80 hodin. Probíhat bude od listopadu do března příštího roku. Účastníci se během něj nejen seznámí s klíčovými pojmy, které se týkají demence, ale získají také dovednosti potřebné k efektivnímu poradenství.

Díky našim zkušeným lektorkám a také prostřednictvím sdílení svých zkušeností se účastníci naučí lépe porozumět klientům s demencí a jejich specifickým potřebám. Kurz se také zaměřuje na hledisko poradce, klienta s demencí a jeho pečujícího, což poskytne komplexní pohled na problematiku.

Chceme, aby tato jedinečná příležitost byla dostupná co nejvíce zájemcům, a proto nabízíme volná místa v kurzu ještě za "starou" cenu 11 875 Kč za účastníka. Pro naše kontaktní místa máme navíc další slevu ve výši 10 %. Nepropásněte tuto šanci k osobnímu rozvoji a přispějte k lepšímu životu lidí s demencí.

Více informací o kurzu, jeho obsahu a podrobném rozvrhu výuky naleznete na stránce kurzu. Buďte rychlí, počet volných míst je omezený!