Sociální služby pro seniory Olomouc, p.o. - Centrum denních služeb

Zájemce může využít služby hygienické péče, denního pobytu nebo vše. Služby hygienické péče zahrnují pomoc při úkonech osobní hygieny - koupání, sprchování, pomoc při péči o vlasy a nehty, péče o nohy, dopravu. Služby denního pobytu zahrnují různé aktivity: cvičení jemné a hrubé motoriky, reminiscenční terapie, udržování vědomostních znalostí, tréninky paměti, pracovní činnosti, pečení, apod. Při péči využíváme nových poznatků: práce se vzpomínkami, stimulace pěti smyslů (Snoezelen), canisterapie, míčkování. Úplná nabídka služeb je zveřejněna na webu organizace a je k vyzvednutí na Centru. Vedle základních činností jsou poskytovány i fakultativní činnosti, vč. dopravy do a z Centra. Provozní doba je ve všední dny 6:30 – 18:00 hod, v soboty 7:30 – 14:00hod.
Poskytovatel: Sociální služby pro seniory Olomouc, p.o.
Typ služby: denní stacionář
Adresa: Rooseveltova 384/88a
Olomouc
77900
Kraj: Olomoucký
Kontakt: Mgr. et Bc. Veronika Hojgrová, Dis. – vedoucí Centra denních služeb (hojgrova@sluzbyproseniory.cz) , 420 585 754 015
E-mail: -eBw5e76LTFv_j6q_kBCV.~g~rkmb
WWW: www.sluzbyproseniory.cz
Platby: Služba je zpoplatněna, dle platného Sazebníku, který je zveřejněn na webu organizace a je k vyzvednutí na Centru.
Kapacita služby: 34
Pro lidi s demencí: Ano
Datum aktualizace: 5. říjen 2016