Pečovatelské centrum Praha 7 - Denní stacionář

Denní stacionář je nově otevřená registrovaná sociální služba dle zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách. Je určená seniorům a osobám s chronickým duševním onemocněním - osobám s Alzheimerovou nebo vaskulární demencí, kteří potřebují během dne péči a podporu jiné osoby a mají trvalé bydliště v Praze nebo v jejím okolí. Stacionář nabízí možnost, jak mohou senioři zůstat co nejdéle ve svém domácím prostředí a svůj den trávit v bezpečných prostorách a ve společnosti dalších lidí.

Našim cílem je nejen podpořit rodiny pečující o seniory, ale především seniory samotné a umožnit jim trávit čas smysluplným a aktivním způsobem. Provozní doba je Po – Pá: 7:00 - 17:00 hod. Zajišťujeme celodenní péči o vlastní osobu, pomoc při podávání stravy, připraven je i pravidelný program, který obsahuje aktivity typu trénování paměti, kondiční cvičení, kulturní aktivity, společenské hry, besedy s hosty, reminiscenční techniky, k dispozici je využití internetu a mnoho dalšího. Nechybí ani odborné sociální poradenství. Zajišťujeme fakultativní službu dovozu/odvozu uživatelů do služby.
Poskytovatel: Pečovatelské centrum Prahy 7
Typ služby: denní stacionář
Adresa: Tusarova 42
Praha 7
170 00
Kraj: Hlavní město Praha
Kontakt: Šárka Svobodová , 420 220 580 295
E-mail: %mnmZ~d7~7c-61fZT-M
WWW: www.pecovatelskecentrum.cz
Platby: Cena 120,- za hodinu poskytnutého času, strop za jeden den je 400,-  cena oběda je 60,- Kč, cena svačiny 28,- Kč
Kapacita služby: 15
Pro lidi s demencí: Ano
Certifikát Vážka: Ano
Datum aktualizace: 2. listopad 2023