Koncert na podporu lidí s demencí

Koncert na podporu lidí s demencí

Přijměte pozvání na benefiční koncert pořádaný 8. března u příležitosti Mezinárodního dne žen spolkem Rhythm and Keys HElping through ART v Grand Hotelu Bohemia na Starém Městě. Přijďte se s námi pobavit při písních v živém rytmu bossa novy nebo se ponořit do melancholické nálady blues a zakoupením vstupenky podpořit lidi s demencí a jejich rodiny.

Zveřejněno: 17. února 2023 | Rubriky: Novinky ČALS, Články

Spolek Rhythm and Keys HElping through ART je skupina hudebníků působících převážně v Praze, kteří spojili svoji vášeň k hudbě s úsilím o propagaci a finanční podporu mnoha charitativních organizací v Česku. Výtěžek z koncertu pořádaného u příležitosti Mezinárodního dne žen bude věnován na podporu činnosti České alzheimerovské společnosti, která si už od svého vzniku v roce 1996 klade za cíl poskytovat pomoc a podporu lidem s demencí a těm, kteří o ně pečují.

O nezapomenutelný zážitek se postará několik skvělých vokalistů s kapelou – v Česku dobře známá herečka a zpěvačka Veronika Bellová, dále „zpívající právnička“ Šimona Mašková, britský muzikant Jamie Marshall, zpěvačka a také autorka několika kabaretů původem z americké Philadelphie Juwana Jenkins a rodačka z Rio de Janeiro Fernanda Sezar, která se kromě zpěvu věnuje i tanci a herectví a také vlastní písně skládá. V neposlední řadě je to Janet Feinstein, zpěvačka a autorka několika kabaretů a zároveň zakladatelka a producentka Rhythm and Keys HElping through ART.

Přijměte naše srdečné pozvání a přijďte s námi strávit příjemné chvíle. Koncert se uskuteční 8. března od 19:00 ve stylových prostorách Grand Hotelu Bohemia na Starém Městě, Královodvorská 652/4, Praha 1. Prodej vstupenek byl zahájen na goout.net

 

Bellova Veronika GoOut R&K 2 corrected DSC07941_DxO_Original DSC07990_DxO DSC08691_DxO DSC08155_DxO DSC08860_DxO