České vydání knihy Bon appetit: Radost z jídla v dlouhodobé péči, jejímiž autory jsou Jitka Zgola a Gibert Bordillon.
Česká alzheimerovská společnost (ČALS) vydává překlad knihy o stravování v dlouhodobé péči, kterou napsala úspěšná kanadská autorka knih o péči o lidi s demencí s českými kořeny, Jitka Zgola a kanadský šéfkuchař Gilbert Bordillon, doplněný o fotografie Petra Králíka a doslov Dany Hradcové vycházející z programu Bon appetit realizovaného v českých podmínkách.
Kniha pomáhá všem, kdo chtějí změnit stravování a stolování lidí v zařízeních dlouhodobé péče tak, aby se do jídelen a pokojů v době jídla vrátila chuť, důstojnost a radost.
Kniha bude za přítomnosti autorky slavnostně představena na stejnojmenné konferenci 21. října 2013 v Praze a 23. října 2013 v Brně.
Knihu je možné už nyní objednávat v e-shopu ČALS, na konferenci bude kniha nabízena se zajímavou slevou.