Nezapomenutelný večer už potřetí

Benefiční koncert, jehož hlavními hvězdami jsou Gabriela Demeterová, Michal Horáček, Lenka Nová, Ondřej Ruml a František Segrado proběhne 20. prosince 2016 od 19:30 ve Studiu 1 Českého rozhlasu (Vinohradská 12, Praha 2).

Zveřejněno: 6. prosince 2016 | Rubriky: Novinky ČALS, Články

Také letos se uskuteční Nezapomenutelný večer, benefiční koncert, jehož cílem je vybrat prostředky na podporu poradenství pro lidi s demencí a jejich rodiny a také upozornit na jejich nelehký život. Jsme poctěni, že pozvání na koncert opět přijali Gabriela Demeterová, Lenka Nová, František Segrado a Ondřej Ruml, a že večerem bude provázet Michal Horáček spolu s Lucií Výbornou.

Koncert bude tradičně rozdělen na dvě části: první bude živě přenášet Český rozhlas Radiožurnál, druhá půle bude věnována posluchačům, kteří si na koncert zakoupí vstupenku v našem e-shopu. Pevně věříme, že večer bude stejně příjemný jako vloni a že si jej stejně užijí jak rozhlasoví posluchači, tak diváci přímo ve Studiu 1.

Pokud se na koncert nedostanete a přesto byste rádi podpořili lidi s demencí a jejich rodiny, můžete tak učinit například prostřednictvím DMS. (Další možnosti podpory najdete také zde.)

Děkujeme všem partnerům letošního večera, jimiž jsou Dopravní podnik hlavního města Prahy, Radiožurnál, Leoš Vosol, Moje lékárna a Petr Koukolíček. Za dotaci děkujeme hlavnímu městu Praha.